Papyrus- introduceti note de mana


   Papyrus este o aplicatie pentru Android care va permite sa creati notite de mana, la fel ca pe hartie dar cu flexibilitatea si avantajele tehnologiei moderne.In interfata principala a aplicatiei sunt disponibile optiuni pentru crearea unui notebook, crearea unei note si setari.Daca detineti un dispozitiv fara stylus, intrati in meniul Settings si dezactivati optiunea Enable Active Pen, pentru a putea introduce scrierea notitelor cu degetul.Pentru a introduce o nota, adaugati un notebook care va permite sa tineti una sau mai multe notite sau selectati optiunea New Note.

 

 

 

Odata accesata New Note, puteti selecta culoarea textului, grosimea liniei sau puteti insera o imagine, iar notele create pot fi partajate in format PNG, PDF si JPEG.

 

 

De asemenea, puteti aduga notele importate ca si favorite pentru acces rapid.Papyrus poate fi instalat pe un dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android 3.0 sau o versiune ulterioara.

 

 

home  Papyrus

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: