7-PDF Freeware Version- convertiti site-uri in documente PDF


  7-PDF Website Converter este un program care permite conversia site-urilor in format PDF, acesta este usor de utilizat in comparativ cu site-urile descarcate in format HTML.Pentru a converti un site in document PDF, deschideti programul, introduceti adresa URL a site-ului prin drag and drop, selectati formatul de hartie A4 sau alt format, setati orientarea care poate fi portret sau landscape si dati click pe butonul Convert to PDF, aflat in partea dreapta sus.De asemenea, programul dispune de mai multe optiuni pentru a schimba proprietatile documentelor PDF, cum ar fi, aspectul, continutul, titlu sau alte setari de imbunatatire.

 

 

 

 

7-PDF Website Converter poate fi descarcat in versiunea install sau portabil si este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

 

 

home   7 PDF Website Converter

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: