7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor


   7-Data Recovery Suite este un program pentru recuperarea datelor sterse accidental sau pierdute din cauza unui hard disk defect sau formatat, partitie stearsa, de asemenea, puteti recupera date de la cardurile de memorie, aparate foto, telefoane mobileetc.Cand deschideti aplicatia aveti patru optiuni pentru recuperarea datelor, recuperare date sterse, recuperare completa, recuperare de la partitii pierdute si recuperare media.Fiecare process de recuperare are setari si optiuni disponibile pentru recuperari personalizate.

 

 

 

 

Pentru a recupera date sterse, alegeti una din optiunile disponibile pentru recuperare si selectati unitatea de pe care doriti sa recuperati fisiere pierdute.Fisierele recuperate pot fi previzualizate inainte de a fi salvate.Versiunea gratuita a programului 7-Data Recovery Suite are o limita maxima de recuperare de 1GB.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

 

 

home   7-Data Recovery Suite Free

Despre ionas2
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

4 Responses to 7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor

  1. ionut spune:

    cand am ramas fara un doc. ffff important am innebunit .in timp ce scriam in word, s-a inchis ..el fiind salvat…dar nu stiu cum naiba a disparut…am cautat pe net si am gasit o firma parca python ( ii spunea tin minte de la sarpe) si m-au ajutat …am fost f incantat .

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 293 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: