7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor


   7-Data Recovery Suite este un program pentru recuperarea datelor sterse accidental sau pierdute din cauza unui hard disk defect sau formatat, partitie stearsa, de asemenea, puteti recupera date de la cardurile de memorie, aparate foto, telefoane mobileetc.Cand deschideti aplicatia aveti patru optiuni pentru recuperarea datelor, recuperare date sterse, recuperare completa, recuperare de la partitii pierdute si recuperare media.Fiecare process de recuperare are setari si optiuni disponibile pentru recuperari personalizate.

 

 

 

 

Pentru a recupera date sterse, alegeti una din optiunile disponibile pentru recuperare si selectati unitatea de pe care doriti sa recuperati fisiere pierdute.Fisierele recuperate pot fi previzualizate inainte de a fi salvate.Versiunea gratuita a programului 7-Data Recovery Suite are o limita maxima de recuperare de 1GB.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

 

 

home   7-Data Recovery Suite Free

Despre ionas2
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

4 Responses to 7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor

  1. ionut spune:

    cand am ramas fara un doc. ffff important am innebunit .in timp ce scriam in word, s-a inchis ..el fiind salvat…dar nu stiu cum naiba a disparut…am cautat pe net si am gasit o firma parca python ( ii spunea tin minte de la sarpe) si m-au ajutat …am fost f incantat .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: