7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor


   7-Data Recovery Suite este un program pentru recuperarea datelor sterse accidental sau pierdute din cauza unui hard disk defect sau formatat, partitie stearsa, de asemenea, puteti recupera date de la cardurile de memorie, aparate foto, telefoane mobileetc.Cand deschideti aplicatia aveti patru optiuni pentru recuperarea datelor, recuperare date sterse, recuperare completa, recuperare de la partitii pierdute si recuperare media.Fiecare process de recuperare are setari si optiuni disponibile pentru recuperari personalizate.

 

 

 

 

Pentru a recupera date sterse, alegeti una din optiunile disponibile pentru recuperare si selectati unitatea de pe care doriti sa recuperati fisiere pierdute.Fisierele recuperate pot fi previzualizate inainte de a fi salvate.Versiunea gratuita a programului 7-Data Recovery Suite are o limita maxima de recuperare de 1GB.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

 

 

home   7-Data Recovery Suite Free

4 gânduri despre &8222;7-Data Recovery Suite Free- program pentru recuperarea datelor&8221;

  1. cand am ramas fara un doc. ffff important am innebunit .in timp ce scriam in word, s-a inchis ..el fiind salvat…dar nu stiu cum naiba a disparut…am cautat pe net si am gasit o firma parca python ( ii spunea tin minte de la sarpe) si m-au ajutat …am fost f incantat .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s