Text and File Hider Plus- ascundeti imagini, SMS, contacte si fisiere


   Text and File Hider Plus este o aplicatie gratuita pentru Android care va permite sa ascundeti fisiere, mesaje, personae de contact si jurnale de apeluri.Odata instalata aceasta aplicatie, pictograma apare in lista sub numele de Baterry Plus, ca si urmare, alte personae care are acces la dispozitivul dvs. mobil vor crede ca este intradevar o aplicatie care monitorizeaza starea bateriei.Cand deschideti prima data aplicatia trebuie sa create un cod pin sis a introduceti o adresa de e-mail la fiecare deschidere a aplicatiei, apare un pop-up cu starea bateriei, iar pentru a accesa aplicatia in sine, tineti apasati lung pe pictograma bateriei care apare in pop-up, dupa care introduceti codul pin pentru a avea acces la aplicatie.

 

 

 

 

Dupa ce ati introdus codul pin veti vedea ecranul de start al aplicatiei si puteti accesa contactele sau fisierele ascunse pe care le-ati salvat prin intermediul aplicatiei.

 

 

 

De exemplu, pentru a ascunde o imagine, mergeti in galleria telefonului, selectati imaginile dorite, dati click pe butonul share si alegeti optiunea Baterry Plus si imaginea va fi ascunsa.Daca deschideti aplicatia si accesati meniul Files, veti vedea imaginea ascunsa.

 

 

Pentu a sterge imaginea sau pentru a o face din nou vizibila, tineti apsat lung pe imagine si apare un pop-up cu optiunea Unhide, pentru a face imaginea vizibila si Delete, pentru a sterge imaginea.Text and File Hider Plus poate fi instalata pe un dispozitiv cu Android 2.2 sau o versiune ulterioara.

 

 

 

home   Text and File Hider Plus (google play)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: