Opera Next 15- preview


Cu cateva zile in urma, noua versiune Opera bazata pe tehnologia Webkit pentru dispozitive mobile cu Android a iesit din stadiu beta si Opera Software a lansat prima versiunea preview a noului browser bazat pe tehnologia Webkit, pentru Mac OS X si Windows denumita Opera Next si are numarul de versiune 15.In interfata principala este afisat Speed Dial care are implementat o bara comuna pentru adrese si cautare si ofera posibilitatea de aranjare a site-urilor preferate in directoare.De asemenea, din interfata principala, puteti comuta intre Stash si Discover.

 

 

 

Stash poate fi utilizata pentru a adauga site-urile care nu ofera o mare importanta pentru a fi trecute in Speed Dial iar Discover ofera un flux de stiri care poate fi particularizat in functie de categorii sau tara.

 

 

 

home   Opera Next

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: