Bitdefender va furniza software de securitate gratuit prin LinkedIn Safety Center


   Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, anunta ca va oferi membrilor LinkedIn acces gratuit la software-ul sau de securitate prin LinkedIn Safety Center. Centrul de Securitate al LinkedIn este conceput sa furnizeze celor peste 225 de milioane de membri ai retelei instumentele si informatiile necesare pentru protectia identitatii si a datelor personale pe internet.

 

 

“Business-urile și profesioniștii reprezintă ținte valoroase pentru criminalii informatici care urmăresc furtul de identitate, fraudele bancare sau alte tipuri de escrocherii cibernetice. Noi dezvoltăm de mai bine de 10 ani tehnologii inovatoare și strategii de combatere a acestor atacuri și suntem dornici să ajutăm în lupta împotriva atacatorilor”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Prin intermediul Centrului de Securitate al LinkedIn, Bitdefender furnizeaza companiilor mici si profesionistilor protectie completa impotriva virusilor, a phishing-ului si a altor amenintari online, printr-o sesiune de testare gratuita, de trei luni, a doua produse importante din portofoliu.

Bitdefender Cloud Security for Small Businesses implementeaza tehnologiile de securitate recunoscute la nivel global, pentru a asigura companiilor mici protectie si control de la distanta, tehnologii anti-phishing, control al productivitatii si alte beneficii adaptate utilizatorilor din mediul de business. 

Bitdefender Total Security 2013 furnizeaza membrilor LinkedIn securitate pe retelele sociale, cea mai eficienta protectie anti-malware, filtru de spam, anti-phishing, criptarea continutului transmis prin chat etc.

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: