CPU-Z- disponibil si pe Android


   CPU-Z este o aplicatie cunoscuta pe sistemele de operare Windows care ofera detalii hardware complete despre processor, placa de baza, placa video si alte informatii hardware.Aplicatia CPU-Z este disponibila acum si pentru dispozitivele mobile care ruleaza sistemul de operare Android.Aceasta aplicatie ofera utilizatorilor informatii despre SoC (System on Chip) , sistem, baterie si senzori.CPU-Z nu ofera setari avansate, din meniul Settings, puteti comuta doar intre afisarea temperaturilor Celsius sau Fahrenheit.

 

 

 

Aceasta aplicatie este inca in versiune beta, puteti rapora bug-uri dezvoltatorului din meniul About si selectati Send Debug Infos pentru a rapora o problema cu privire la aplicatie.CPU-Z poate fi instalata pe dispozitivele mobile cu Android 3.0 sau o versiune ulterioara.

 

 

 

home   CPU-Z (for Android)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: