Quick Any2Ico- convertiti imagini in ICO


   Quick Any2Ico este un program gratuit si portabil care va permite sa convertiti orice imagine din format JPEG, GIF, PNG, WMF, BMP, EMF sau TIFF in format ICO, sau puteti extrage icoane de la fisiere EXE, OCX si DLL.Pentru a converti o imagine in ICO, deschideti programul, selectati imagine ape care doriti sa o convertiti, alegeti locatia de iesire, alegeti una sau mai multe dimensiuni de iesire care pot fi de la 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 96 × 96, 128 × 128, 256 × 256 i 512 × 512 pixeli si dati click pe butonul Convert it!.

 

 

 

 

Pentru a extrage o pictograma de la un fisier EXE, DLL sau OCX, selectati optiunea Extract from exe/dll/ocx resource, iar pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt la fel ca si la conversia unei imagini.Quick Any2Iso este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

home   Quick Any2Ico

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: