Glary Utilities 3- full version


   Glary Utilities este un instrument care combina caracteristici pentru a gestiona si imbunatati performantele computer-ului.Acesta a fost actualizat recent la versiunea 3 si are o intrefata mult mai buna ca si versiunile anterioare si caracteristicile acestui program sunt clasificate in file.Acesta contine instrumente pentru de curatare si intretinere a disk-ului, registry cleaner, startup manager, memory optimizer, file shredder, etc.Caracteristica ce mai buna in Glary Utilities este 1-Click Maintenance, acesta optiune va permite doar dintr-un click sa uratati registry, eliminate spyware, fisiere temporare, etc., de asemenea, Glary Utilities permite si activarea automata pentru intretinerea sistemului.

 

 

 

 

Pentru a optine o cheie de activare gratuita, intrati pe pagina promotionala si descarcati o versiune gratuita(v2) a programului, iar pentru activare, introduceti numele: EaseUS Users si cheia de activare: 3788-61679-58234-2362.

 

home   Glary Utilities 3 (direct download)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: