AVG Uninstaller- instrument pentru dezinstalarea aplicatiilor de pe dispozitivele mobile


   Google Play ofera o gama larga de aplicatii si jocuri, multi utilizatori de Android descarca si adauga noi aplicatii sau jocuri pe dispozitivele mobile, in acest fel, multe aplicatii ocupa in mod inutil sapatiu pe smatphone sau tableta.AVG Uninstaller este un instrument gratuit pentru dispozitivele mobile cu Android, care va permite sa dezinstalati aplicatiile inutile.Acesta clasifica aplicatiile dupa cele mai utilizate, cele care utilizeaza bateria mai mult, dupa utilizarea de date si dupa utilizarea spatiului de stocare.

 

 

 

Pentru a dezinstala aplicatii de pe smartphone sau tableta, vizualizati categoriile mai sus mentionate, selectati una sau mai multe aplicatii dati pe butonul Uninstall pentru a incepe dezinstalarea acestora.AVG Uninstaller poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 2.2 sau o versiune ulterioara.

 

 

 

home   AVG Uninstaller

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: