Advanced SystemCare 6 Pro- 6 luni liceenta gratuita


  Advanced System Care 6 Pro este un instrument care poate fi utilizat pentru intretinerea si repararea erorilor de system, acesta poate curata fisierele lipsa, distrugand fisierele nedorite, sterge fisierele invechite, elimina dosarele junk.Advanced SystemCare 6 Pro dispune si de instrumente pentru defragmentarea de registry, Turbo Boost, care simuleaza performanta PC-ului prin inchiderea proceselor inutile, curatare RAM si intensifica performanta procesorului.Acesta repara si setarile de retea pentru performanta maxima a sistemului si viteza buna la internet.

 

 

 

Pentru a beneficia de o liceenta gratuita, valabila 6 luni, intrati pe aceasta pagina, completati formularul prin selectarea optiunilor dorite si dati click pe butonul Submit, dupa care va aparea o fereastra pop-up unde trebuie sa introduceti o adresa de e-mail valida pentru a primi liceenta.Odata primita liceenta, trebuie doar sa descarcati Advanced SystemCare 6 Pro si sa activati produsul cu liceenta primita.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

One Response to Advanced SystemCare 6 Pro- 6 luni liceenta gratuita

  1. gherghisan.nelu says:

    Tocmai am instalat programul si am constatat ca serialul dintr-o promotie mai veche a expirat. Absolut intamplator am fost intampinat cu aceasta oferta. Multumesc mult. Am urmat pasii si sper sa primesc licenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: