FrameZ- adaugati rame nelimitate la orice imagine


  FrameZ este un program gratuit care va permite sa adugati un numar nelimitat de rame pe orice imagine si permite combinarea a doua culori.Pentru a aduga mai multe rame pe o imagine, dupa instalarea si deschiderea programului dati click pe pictograma folder-ului pentru a adauga imaginea dorita sau pur si simplu puteti adauga imaginea prin drag and drop.Odata adaugata o imagine, selectati tipul de rama din bara de instrumente, acesta poate fi patrat sau oval, selectati culorile, grosimea cadrului si dati click pe butonul Apply.

 

 

 

 

Pentru a aduga mai multe rame pe o imagine, dati de mai multe ori click pe butonul Apply pana ajungeti la numarul de rame dorit, de asemenea, culorile pot fi schimbate.Imagine pe care ati aplicat numarul de rame dorit, poate fi salvata in format PDF, GIF, BMP, JPEG si PNG.FrameZ este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

home  FrameZ

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: