Windows 8 HandBook- ghid de tutoriale video pentru Windows 8


   Windows 8 Handbook este un ghid gratuit pentru Windows 8 care contine tutoriale video si text despre anumite setari din Windows 8 si va ajuta in procesul de invatare pentru utilizarea sistemului de operare.Aplicatia consta in tutoriale video pentru PC, Laptop si tablete ce ruleaza Windows 8, de asemenea, acest ghid contine si comenzi rapide de la tastatura.Dupa ce lansati aplicatia, veti vedea in interfata sa toate tutorialele video disponibile, iar pentru vizualizarea unui tutorial, dati click pe acesta.

 

Toate tutorialele din acest ghid sunt scurte dar informative si usor de inteles, iar sub fiecre tutorial pe care il vizionati, sunt disponibile informatii suplimentare si comenzi rapide de la tastatura, daca acestea sunt disponibile.

home  Windows 8 Handbook

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: