DiskUsage- monitorizati spatiul de stocare de pe dispozitivele mobile cu Android


   DiskUsage este o aplicatie pentru dispozitivele mobile cu Android care va permite sa monitorizati spatiul de stocare de pe dispozitive, acesta afiseaza informatii cu privire la spatiul utilizat de pe cardul extern, App storage si Storage card.Cand deschideti aplicatia, selectati zona de stocare pe care doriti sa a fie afisate informatiile privind spatiul de stocare, iar informatiile sunt afisate intr-o diagrama.

 

 

 

 

Coloanele pot fi extinse si restranse la atingerea acestora si puteti naviga printre foldere pana la fisiere si aplicatii individuale.O alta optiune disponibila in DiskUsage este posibilitatea de a efectua o cautare a unui folder direct din aplicatie.DiskUsage poate fi instalata pe dispozitivele cu Android 1.0 sau o versiune ulterioara.

 

 

home   DiskUsage

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: