Omniverse TV- aplicatie TV pentru Windows 8


   Omniverse TV este o aplicatie gratuita pentru Windows 8 care ofera o varietate de canale TV, iar unele chiar cu transmisie live.Cand lansati aplicatia, aceasta afiseaza canalele TV pe categorii, cum ar fi, sport, stiri, filme, stiinta si tehnologie, comedie, moda, documentare, muzica, etc., si puteti asculta chiar posturi radio.Fiecare canal TV are afisat butoane pentru ghid TV, live sau VOD, canalele care sunt afisate cu VOD au doar un clip video la cerere si nu se mai poate viziona mai mult gratuit fara a plati.

 

 

 

 

Daca dati click pe un canal TV, acesta afiseaza logo-ul si descrierea postului, player-ul video, iar in partea dreapta este afisat programul TV al postului.De asemenea, puteti inregistra o emisiune TV daca va conectati cu un cont Facebook sau Windows Live.

 

 

 

home   Omniverse TV

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: