Bitdefender a introdus modulul Privacy Advisor in solutia de securitate pentru dispozitive cu Android


   Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, anunta lansarea noii versiuni a aplicatiei de securitate pentru dispozitive cu Android Bitdefender Mobile Security, ce ofera protectie impotriva virusilor si o informare constanta cu privire la eventualele scurgeri de date personale.Software-ul, ce a obtinut punctaje maxime in testele independente de securitate, include acum Privacy Advisor, o functie ce permite utilizatorilor sa monitorizeze aplicatiile suspecte care pot pune in pericol confidentialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informatii sensibile sau livreaza spam.

 

 

 

Amenintarile pentru dispozitive cu Android sunt din ce in ce mai frecvente si mai variate. Virusii traditionali raman un pericol permanent, iar noile amenintari decurg mai ales din aplicatiile pe care utilizatorii pe instaleaza pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole si de cele noi, care apar in fiecare zi”, a spus Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Privacy Advisor suplimenteaza celelalte functii ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanta, minimizarea impactului asupra bateriei si cea mai performanta tehnologie antivirus.

Luna trecuta Bitdefender Mobile Security a obtinut punctaj maxim pentru a doua oara consecutiv in testarile realizate de compania independenta de evaluare AV-TEST.

Solutia a obtinut 6 puncte din 6 atat la capitolul protectie cat si la cel al usurintei in utilizare, reiterand performanta unui scor perfect realizata in sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din virusii cu care a fost testat pe parcursul lunii si nu a emis nicio alarma falsa. Testul a aratat, de asemenea, ca Bitdefender Mobile Security nu are impact asupra duratei de viata a bateriei, nu incetineste functionarea in conditiile unei utilizari normale si nu genereaza trafic de internet in exces.

Aplicatia este dispobilila in Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&feature

Mai multe detalii despre testele de realizate de AV-Test:

http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/jul-2013/

http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/may-2013/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s