Twitter lanseaza un program de testare beta pentru Android


   Twitter lanseaza un program de testare beta pe Android, prin intermediul Google Play, acest program de testare permite utilizatorilor care se inregistreaza sa testeze cele mai recente functionalitati nelansate a aplicatiei Twitter pentru Android.Utilizatorii care participa la programul de testare beta, vor primi o notificare pentru a actualiza aplicatia Twitter, iar acest build va inlocui aplicatia de pe dispozitiv.

 

Testeri beta au posibilitatea sa testeze noile caracteristici inainte ca Twitter sa lanseze public o noua versiune, de asemenea, Twitter avertizeaza utilizatorii ca unele caracteristici pot sa nu functioneza corect in versiunea de testare.Pentru mai multe informatii sau inscrierea in programul te testare beta in grup Google, accesati link-ul de la sfarsitul articolului, care ofera mai multe detalii despre programul de testare Twitter beta pentru Android.

home   Twitter for Android Experiment (Grupuri Google)

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: