Music Maker Jam- combinati sunete si bucle pentru a crea propriul cantec


   Music Maker Jam este un filtru de muzica gratuit care va permite sa combinati sunete si bucle pentru a crea propriul cantec.In interfata aplicatiei sunt incluse patru stiluri gratuite de muzica, Hip Hop, Jazz, Dance si Electric Jazz si Rock.De asemenea, Music Maker Jam contine mai multe stiluri de bucla care nu sunt pe ecranul de start si pot fi achizitionate din cadrul sectiunii New Styles pentru o mica taxa.

 

Pentru a combina si crea propriul cantec, selectati Project > New project si combinati instrumentele muzicale oferite de cele patru stiluri de muzica oferite gratuit, care pot fi, chitara, tobe, chitara bas, etc.

 

Odata adaugate instrumentele pentru crearea melodiei, puteti comuta intre fila Mixer, Loops, Song Parts si FX pentru a alege optiunile dorite pentru remix.Odata ce sunteti multumiti de remix-ul creat, dati pe butonul de inregistrare si puteti salva muzica creata ca un fisier OGG si de asemenea, puteti salva proiectul creat.

 

Music Maker Jam poate fi instalat pe dispositive mobile cu Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

home   Music Maker Jam

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: