Smart Battery Save Beta- extindeti durata de viata a bateriei pe dispozitivele mobile cu Android


   Bitdefender a lansat in versiune beta aplicatia Smart Battery Save pentru smartphone si tablete cu Android.Aceasta aplicatia optimizeaza consumul de energie a bateriei, fara a dezactiva caracteristici de baza, cum ar fi date mobile sau conectivitate Wireless.Smart Battery Save intelege comportamentul dispozitivului si se adapteaza la nevoile de optimizare a bateriei.Aplicatia dispune si de profiluri personalizate, utilizatorii pot comuta intre profiluri Smart Battery, Home profile, Weekend profile si Work profile, de asemenea, pot fi create profiluri noi care permite utilizatorilor sa activeze/dezactiveze functii.

 

 

 

 

Smart Battery Save este cel mai inteligent mod de a extinde durata de viata a bateriei si poate fi instalat pe smartphone sau tableta cu Android 2.2 sau o versiune ulterioara.

 

home   Smart Battery Save Beta

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: