Radio FM- ascultati posturi radio pe dispozitivele mobile


  Radio FM (Radio For Mobile) este o aplicatie gratuita pentru dispozitivele mobile cu Android, bazata pe internet, care va permite sa ascultati o varietate de genuri de muzica, stiri, concerte si alte programe disponibile la peste 10.000 de posturi radio din intrega lume.Cand deschideti aplicatia, aceasta afiseaza toate tarile in ordine alfabetica si numarul de statii radio pentru fiecare tara.Cateva din caracteristicile Radio FM sunt, permite adugarea posturilor preferate la favorite, adugarea de posturi noi de radio, pentru a aduga un post de radio nou, trebuie sa va creati un cont, aplicatia are si o optiune de a afisa posturile de radio redate recent, puteti crea comenzi rapide pentru fiecare post de radio, de asemenea, dispune de sleep timer, etc.

 

 

 

 

Pentru a asculta un post de radio, selectati tara si postul de radio dorit si incepe in mod automat redarea acestuia.Cand un post de radio este redat, Player-ul afiseaza un buton de play si stop, adugare la favorite, partajare, volum si butonul pentru a crea comanda rapida pentru postul redat.Radio FM poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 2.1 sau o versiune ulterioara.

 

 

 

home   Radio FM

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

3 Responses to Radio FM- ascultati posturi radio pe dispozitivele mobile

 1. Dan says:

  O aplicatie asemanatoare cu TuneIn, dar mult mai proasta

  • ionas2 says:

   Nu poti compara aceasta aplicatie cu TuneIn, dar este o alternativa buna.De exemplu, eu nu pot instala TuneIn pe tableta doar pe smartphone.

   • Dan says:

    Ok, atunci specifică ca este foarte bună pentru tablete. Pentru smartphone-uri rămâne TuneIn care este asemănătoare dar mult mai bună şi mai dezvoltată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: