Stirili- disponibil acum si prin intermediul interfetei web


   Stirili este cel mai inteligent reader din romania, acesta a fost disponibil prima data pe platforma Android, iar acum este disponibil pentru utilizatori si prin intermediul interfetei web.Stirili este construit in noul website pentru a oferi o experienta de navigare identica, indiferent de dispozitivul pe care il utilizati, laptop, tableta, calculator sau smartphone.Stirili pune la dispozitie peste 300 de surse de stiri din Romania, de la publicatii online la bloguri prin intermediul RSS si Atom.

 

 

 

Continutul online este inteles de catre engine-ul MediaServista cu ajutorul tehnologiei Natural Language Processing, acesta extrage in mod automat cuvintele cheie, categorii, dar si un rezumat al pagini web, de asemenea, Stirili invata preferintele utilzatorilor pentru a oferi o experienta diferita fiecarui utilizator. Daca utilizati Stirili pentru Android, experienta de navigare si de citire a stirilor este asemanatoare si pe versiunea web si puteti folosi contul existent de e-mail sau Facebook si pentru varianta web.

 

 

 

home   Stirili

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

6 Responses to Stirili- disponibil acum si prin intermediul interfetei web

  1. Dan says:

    Cam scurt şi cam greu ai dat de stirili web.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: