Smart Toolbar Remover- dezinstalati plugin-uri sau barele de instrumente din browser


   Smart Toolbar Remover este un program gratuit care va permite sa dezinstalati barele de instrumente sau plugin-uri din browsere Google Chrome, Internet Explorer si Mozilla Firefox.Odata instalat, la deschiderea programului acesta scaneaza automat pentru barele de instrumente si ofera o lista cu acestea.Pentru a elimina barele de instrumente sau plugin-urile, mai intai trebuie sa inchideti browser-ele, selectati elementele pe care doriti sa fi eliminate din lista si dati click pe butonul Uninstall.Odata terminat pocesul de dezinstalare, deschideti browser-ul si verificati daca barele de instrumente sau plugin-urile au fost dezinstalate cu succes.

 

 

 

Smart Tooșbar Remover este un program foarte simplu si usor de utiliza, acesta nu are nevoie de nici o configurare speciala si este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

home   Smart Toolbar Remover

4 gânduri despre &8222;Smart Toolbar Remover- dezinstalati plugin-uri sau barele de instrumente din browser&8221;

  1. Junk…Nu are rost sa instalezi atatea programe de curatare…Ccleaner le face pe toate…si Advanced System Care. Mai mult nu e necesar.

      1. Stiu ca dezinstaleaza, doar ca functia de dezinstalare a programelor din CCleaner este ca si ceea ce vine implict cu sistemul de operare, cu nimic mai bun. Daca doresti un program bun pentru deinstalare foloseste IObit Uninstaller, acesta are si o categorie pentru toolbar-uri si plugin-uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s