Bookviser- citior eBook pentru Windows 8


   Bookviser este o aplicatie gratuita pentru Windows 8 care va permite sa cititi sau sa descarcati carti in format electronic(eBook).Aceasta aplicatie suporta formatele de text EPUB, FB2 si TXT, iar cartile digitale pot fi incarcate si citite de pe discul local sau direct din contul SkyDrive.De asemenea, puteti descarca carti gratuite sau platite de la biblioteci digitale online, cum ar fi Feedbooks, Smashwords, All Romance si Project Gutenberg, disponibile in interfata principala a aplicatiei.

 

 

 

 

Dupa instalarea si deschiderea aplicatiei Bookviser, in interfata principala sunt afisate 3 carti implicite oferite de aplicatie, iar in partea dreapta puteti accesa bibliotecile digitale online.Pentru a adauga o carte in format electronic, dati click pe butonul verde Add Book si selectati incarcarea acestora din fisierele locale sau catalog online. odata adaugata, cititorul deschide cartea si poate fi citita.

 

 

Daca dati click dreapta, sunt afisate mai multe controale care va permite sa ajustati fontul, dimensiunea fontului si spatiul dintre randuri, puteti schimba culoare paginii, puteti comuta cursorul afisat pentru a trece la alta pagina, etc.Aplicatia Bookviser este compatibila cu sistemele de operare Windows 8 si Windows Phone 7.5 si 8.

 

 

 

home   Bookviser (Windows 8)

          Bookviser (Windows Phone)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: