Flyne- Offline reader pentru Android


  Flyne este un reader offline pentru dispozitivele mobile cu Android care ofera o selectie de feed-uri populare, cum ar fi jocuri, tehnologie, sport, muzica, fotografie, etc.De asemenea, Flyne are si o versiune premium care costa 1,90$ si odata achizitionata va permite sa va conectati la conturile Twitter si Feedly.Cand deschideti aplicatia pentru prima data dupa instalare, selectati optiunea Popular Feeds, alegeti categoriile dorite si atingeti butonul Done.

 

 

 

Toate articolele pot fi rasfoite daca treceti cu degetul spre stanga sau spre dreapta, pentru a accesa categoriile si comuta intre acestea, trageti marginea din stanga, pentru a accesa orice articol rapid, trageti din marginea din dreapta.Din setari exista mai multe optiuni care va permit sa setati intervalul de syncronizare, sa selectati modul de noapte pentru paginile articolelor, sa redimensionati textul. Piteti schimba font-ul, etc.Flyne poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

 

home   Flyne

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: