VSDC Free Screen Recorder- program pentru inregistrarea desktop-ului


VSDC Free Screen Recorder este un program gratuit care va permite sa inregistrati desktop-ul, acesta permite inregistrarea intregului desktop sau doar o anumita zona si poate inregistra audio prin intermediul microfonului sau de la diferite dispozitive externe.Programul poate inregistra video si audio folosind orice codec aveti instalat pe dispozitiv si fisierul video poate fi salvat in diferite formate.In plus, in timp ce inregistrati desktop-ul, puteti sa aplicati diferite efecte de desen, cum ar fi, sageti, patrate, linii, etc., care pot fi folosite pentru a crea un tutorial.

 

 

 

De asemenea, cand inregistrati un videoclip, puteti evidentia pozitia cursorului in timp ce dati click si sa adaugati un efect audio.Aplicatia afiseaza o interfata simpla de unde puteti aplica diferite setari video si audio, iar pentru a inregistra desktop-ul, dati click pe butonul Start Recording afisat in partea dreapta jos, dupa care dati din nou click pe butonul de inregistrare afisat in noua fereastra deschisa si incepe inregistrarea desktop-ului.Pentru a adauga diferite efecte, dati click pe butonul Start Drawing, iar in momentul in care opriti o inregistrare video, aplicatia salveaza fisierul in mod automat.VSDC Free Screen Recorder este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

 

 

home   VSDC Free Screen Recorder

2 gânduri despre &8222;VSDC Free Screen Recorder- program pentru inregistrarea desktop-ului&8221;

  1. Buna,as vrea sa stiu daca pot integistra in jur de 4 ore. Am un curs online si am incercat o gramada de programe, insa dupa max 30 minute se blocheaza.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s