FIFA a lansat aplicatia oficiala pentru dispozitivele mobile


FIFA a lansat aplicatia oficial pentru dispozitivele mobile cu iOS si Android, aceasta afiseaza stiri din fotbal si rezultatele live din 197 de ligi din intreaga lume.Utilizatorii pot sa personalizeze centrul de meciuri cu trei echipele favorite de club si trei echipe nationale, in plus puteti vedea extragerile din 6 decembrie pentru cupa mondiala din Brazilia.Cand deschideti aplicatia FIFA, acesta afiseaza stiri si imagini din fotbal, daca accesati meniul lateral puteti comuta la meciri live, Fifa Word Cup, in acesata sectiune puteti vedea tragerile pentru cupa mondiala si evolutia echipelor nationale la cupa mondiala din Brazilia.

 

 

 

 

De asemenea, puteti vizualiza si ratingul echipelor nationale iar optiunea Explore FIFA puteti descoperi proiectele FIFA din intreaga lume.FIFA poate fi instalata pe dispozitivele mobile cu Android 2.3 sau o versiune ulterioara.

 

home   FIFA (Google Play)

           FIFA (App Store)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: