HoloConvert- aplicatie pentru conversie de unitati


HoloConvert este o aplicatie de conversie unitati pentru dispozitivele mobile cu Android si ofera pana la 30 de categorii diferite de conversie.Aplicatia are o interfata Holo si simpla, iar unitatile de conversie sunt organizate pe categorii.De asemenea, aplicatia dispune de doua teme, conversia valutara este actualizata in timp real, atata timp cat este activa o conexiune la internet si vine cu un calculator integrat.Cand deschideti aplicatia dupa instalare, unitatile de conversie sunt afisate pe doua categorii, in parte stanga este afisata categoria principala, iar in partea drepta este afista sub-categoria.

 

 

Pentru a converti o unitate, selectati din meniul afisat in partea stanga tipul de unitate pe care doriti sa-l convertiti, iar in partea dreapta selectati unitatea la care doriti sa convertiti, de exemplu, daca selectati sa convertiti unitati de masa si greutate, in partea stanga selectati g(gram) iar in parte drepta selectati dr(dram) si introduceti valoarea dorita.

HoloConvert este disponibil in versiune gratuita si versiune Pro la pretul de 3.27 lei.Versiunea Pro ofera ofera posibilitatea sa salvati conversii, sa personalizati unitati de conversie sau teme multiple.HoloConvert poate fi instalata pe dispozitivele mobile cu Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

 

home   HoloConvert

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: