FileBuck- partajati fisiere de pana la 50 GB zilnic


FileBuck este un serviciu web care permite partajarea de fisiere de pana la 50 GB per utilizator pe zi.Acesta va permite sa partajati orice tip de fisier si ofera posibilitatea de a incarca si trimite fisiere de pana la 4 GB per sesiune.Tot ce trebuie sa faceti pentru a trimite fisiere, este sa introduceti adresa dvs. de e-mail, adresa de e-mail destinatarului, un mesaj text si dati click pe butonul Add File(s), pentru a adauga fisierele dorite.

 

 

Odata adaugate fisierele dorite, dati click pe butonul Send iar in urmatorul pas asteptati ca serviciul FileBuck sa incarce fisierele, acest lucru poate dura in functie de dimensiunea fisierului si viteza de upload, odata terminata incarcarea fisierelor, destinatarul primeste pe adresa de e-mail un link spre fiserele primite.Odata accesat link-ul si deschisa pagina web, destinatarul poate descarca toate fisierele primite sau pot fi descarcate individual.

 

 

Fisierele sunt stocate timp de 7 zile pe server-ul FileBuck dupa care sunt sterse in mod automat.In plus, FileBuck poate fi utilizat fara a fi nevoie sa folositi vreun cont.

 

home   FileBuck

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s