Smart Hide Calculator- ascundeti aplicatii si fisiere pe dispozitivele mobile cu Android


Smart Hide Calculator este o aplicatie gratuita pentru dispozitivele mobile cu Android care va permite sa scundeti fisiere, cum ar fi, clipuri video, imagini, documente, etc. sau aplicatii.Dupa instalarea si deschiderea aplicatiei trebuie sa creati o parola, introduceti parola dorita si folositi butonul egal, butonul egal este folosit ca Enter/OK, confirmati parola si folositi din nou butonul egal dupa care introduceti o parola secundara si atingeti butonul egal pentru a confirma parola secundara.

 

 

Odata confirmata si parola secundara se va deschide interfata principala aplicatiei care va permite sa ascundeti sau sa afisati fisiere si sa inghetati sau sa dezghetati aplicatii, pentru inchetarea sau dezghetarea aplicatiilor este necesar ca dispozitivul sa fie root-at.

Acesta aplicatie poate fi folosita ca si calculator, mai ales pentru altii care nu stiu ca aceasta este o aplicatie care permite si ascunderea fisierelor.Smart Hide Calculator poate fi instalata pe dispozitivele cu Android 2.2 sau o versiune ulterioara.

 

home  Smart Hide Calculator

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: