World News- cititi striri din intreaga lume


World News este o aplicatie gratuita pentru Windows 8 cu ajutorul caruia puteti citi stiri din aproximativ 100 de tari din intreaga lume.Odata instalata si deschisa aplicatia, aceasta afiseaza o harta grafica a lumii de unde trebuie doar sa selectati tara pentru a obtine stirile, de asemenea, puteti glisa harta, micsora sau mari pentru localiza tara de unde doriti sa obtinesti stirile.

 

 

In momentul cand selectati o tara pentru a obtine stirile, tara respectiva este marcata cu culoarea galbena, iar stirile sunt afisate intr-o lista care va fi afisata in partea stanga jos a aplicatiei.

 

 

In momentul in care este selectata o tara si sunt afisate stirile, puteti fixa tara la ecranul de pornire pentru a obtine mai usor stirile tarii respective.In plus, daca dati un click pe o stire aveti optiunea de a deschide strirea in browser-ul implicit sau sa o partajati cu prietenii prin e-mail, Twitter, Facebook, etc.

 

home   World News

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: