Malwarebytes Anti-Malware 2.0- prima versiune beta este disponibila pentru descarcare


Prima versiune beta v2.0 a Malwarebytes Anti-Malware este disponibila pentru descarcare, aceasta vine cu o interfata noua care afiseaza cele mai importante informatii, cum at fi, daca sistemul dvs. este protejat, tipul de liceenta, daca baza de date este actualizata sau nu, procesul de scanare si daca protectia in timp real este activata sau nu.De asemenea, in versiunea 2.0 este integrat in scanner si Malwarebytes Anti-Rootkit, aceasta nu este activata in mod implicit, daca doriti ca in timpul scanarii sistemului sa scanati si pentru rootkit-uri, trebuie activata din Setari > Detection and Protection si selectata optiunea Scan for rootkits.

 

 

Un alt instrument integrat in noua versiune Malwarebytes Anti-Malware 2.0 este Chameleon Driver care va fi disponibil numai in versiunea Premium.In aceasta versiune au mai fost aduse imbunatatiri la detectare si eliminare malware, de asemenea, a mai fost imbunatatita si protectia impotriva site-urilor rau intentionate.

 

 

Odata cu lansarea versiunii 2.0, Malwarebytes modifica si planul de plata pentru licentierea produsul.Mai multe informatii, link de download si cheia de liceenta de testare a versiunii 2.0 gasiti pe forum-ul oficial Malwarebytes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s