Downiton.mobi- descarcati fisiere in telefon direct de pe Web


De cele mai multe ori cand navigam pe net de pe PC putem gasi fisiere utile pentru dispozitivele mobile, cum ar fi imagini, tonuri de apel, fisiere apk, etc. iar pentru a le muta pe telefon de pe PC, trebuie mai intai sa le descarcam si sa le transferam pe telefon printr-un serviciu de transfer fisiere prin Wi-Fi sau prin conectarea cablului USB.Uneori aceste metode pot lua ceva timp, dar Downiton.mobi va permite sa descarcati fisiere de pe web direct pe dispozitivul mobil, fara a fi nevoie sa conectati un cablu USB sa alta metoda de transfer.

 

 

Downiton.mobi este un serviciu gratuit care functioneaza prin interfata web si ca aplicatie pentru dispozitivele mobile cu Android.Pentru a putea descarca fisiere de pe web direct pe dispozitivul mobil, mai intai trebuie sa eccesati site-ul downiton.mobi si sa va creati un cont.

Odata creat contul, instalati aplicatia Downiton.mobi pe dispozitiv din Google Play, dupa care deschideti aplicatia si va conectati cu contul creat.Odata ce sunteti conectati la Downiton.mobi si pe dispozitivul mobil, lipiti legatura de descarcare a fisierului dorit in caseta URL a aplicatiei prin intermediul interfetei web si dati click pe butonul Down It On Mobi si incepe descarcarea fisierului direct pe dispozitivul mobil.

 

 

Downiton.mobi poate fi instalat pe mai multe dispozitive iar cand descarcati un fisier puteti alege prin intermediul meniului drop down dispozitivul pe care doriti sa descarcati fisierele.Downiton.mobi poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 2.2 sau pe o versiune ulterioara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s