ChrisPC DNS Switch- comutati rapid intre peste 30 de servere DNS


ChrisPC DNS Switch este un program gratuit pentru Windows care vine cu o lista foarte mare de presetari de servere DNS populare, mai precis, 34 de servere DNS diferite, inclusiv OpenDNS, Comodo, Yandex, Norton, Google, etc.Prin schimbarea DNS pot fi rezolvate unele probleme de accesare a anumitor site-uri care sunt blocate de furnizor in anumite regiuni, dar pot oferi si o viteza mai buna de navigare si imbunatatiri de securitate, mai ales daca folositi OpenDNS sau GoogleDNS.

 

 

Odata instalat ChrisPC DNS Switch, acesta ruleaza in system tray, iar pentru a schimba serverele DNS, dati click dreapta pe pictograma din system tray, tineti mouse-ul pe optiunea All DNS presets si este afisata lista cu toate serverele DNS prestabilite.Pentru a accesa interfata principala a programului, dati click dreapta pe pictograma din system tray si dati click pe optiunea Show DNS Switch sau dati duplu click pe pictograma creata pe desktop.

 

Din interfata principala aveti posibilitatea sa setati manual ambele servere DNS primare si secundare sau puteti accesa lista cu serverele DNS prestabilite.Dupa selectarea unui server DNS dati click butonul Chaange DNS urmat de butonul Yes din caseta de dialog pentru a aplica noile setari.Daca doriti sa reveniti la setarile initiale, dati click pe butonul Restore DNS.

ChrisPC DNS Switch permite utilizatorilor sa adauge alte presetari DNS, edita sau sterge setari presetari DNS existente, pentru asta accesati DNS Database afisata in interfata principala a aplicatiei.

 

home   ChrisPC DNS Switch

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: