PCMate Free System Care- suita de intretinere si optimizare a sistemului


PCMate Free System Care este o suita gratuita care include un set de aplicatii diferite pentru intretinere si optimizare a sistemului.Toate aspectele importante de configurare a sistemului, securitate si intretinere sunt combinate sub o interfata moderna si usor de utilizat.Acest utilitar contine peste 20 de instrumente pentru intretinere si optimizarea sistemului, cum ar fi, PC Cleaner, Driver Backup, WiFi Hotspot Creator, Disk Cleanup, Duplicates removal, Startup Manager, Uninstal Manager, Password Manager, etc.

 

 

Cand deschideti aplicatia, aceasta afiseaza toate instrumentele in patru file principale.System Tweek ofera instrumente pentru crearea copiilor de rezerva pentru drivere si registry, monitorizare keylogger, file si foldere, creare hotspot WiFi, etc.

Harddisk ofera instrumente pentru curatarea hardisk-ului, stergerea fisierelor duplicat, indepartarea foldere-lor goale si eliminarea comenzilor rapide rupte.

Privacy dispune de instrumente pentru stergerea istroricului din browsere, manager de parole, stergerea fisierelor definitive si blocare fisiere si aplicatii.

 

 

File & Program dispune de instrumente pentru recuperarea fisierelor sterse, lipire sau impartire file, extractor de fisiere executabile(exe.), manager pentru dezinstalarea programelor si manager de startup.

PCMate Free System Care este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

home   PCMate Free System Care

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: