Image Reduce- reduceti dimensiunea imaginilor si rezolutia pe dispozitivele cu Android


Image Reduce este o aplicatie gratuita pentru dispozitivele mobile cu Android care va permite sa reduceti dimensiunea fisierelor de imagine si rezolutia acestora.Reducerea dimensiunii unei imagini si rezolutia poate fi utilia in cazul in care doriti sa partajati imagini pe retele de socializare sau sa trimiteti imagini prietenilor prin e-mail.Cand deschideti aplicatia dupa instalare, aceasta afiseaza fila Reduced in care vor fi afisate imaginile redimensionate.

 

 

Daca comutati la fila Gallery puteti vedea toate imaginile stocate pe dispozitiv, iar pentru a reduce dimensiunea imaginilor si rezolutia, selectati una sau mai multe imagini si atingeti butonul pentru a reduce imaginile, afisat dupa selectarea imaginilor.

 

 

In urmatorul pas selectati rezolutia imaginilor dorite si incepe redimensionarea acestora, odata terminata redimensionarea aveti posibilitatea sa partajati direct imaginile cu prietenii pe retelele de socializare sau prin e-mail.Imaginile redimensionate sunt stocate intr-o noua locatie creata pe dispozitiv.

 

De asemenea, imaginile pot fi redimensionate si din galeria de imagini a dispozitivelor, daca selectati imaginile din galeria dispozitivului, atingeti butonul Share si alegeti optiunea Image Reduce and Share.

Image Reduce Poate fi instalata pe dispozitivele mobile cu Android 4.0 sau o versiune ulterioara.Aplicatia are si o versiune platita care nu ofera nici o optiune in plus fata de versiunea gratuita, doar elimina reclamele din aplicatie.

 

home   Image Reduce

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s