Syncplify.me Notepad- editor de text


Syncplify.me Notepad este un program gratuit pentru sistemele de operare Windows care poate fi un inlocuitor pentru Windows Notepad si chiar pentru Notepad++.Acesta are o interfata Ribbon UI, inspirata din ultima suita Microsoft Office. Syncplify.me Notepad vine cu setari avansate pentru programatori, dezvoltatori web si programatori, dar este usor de utilizat si de utilizatorii obisnuiti.Acesta suporta multi-tab, care permite editarea mai multor documente, suporta touch-mode, suporta editarea de deocumente mai mari de 4GB, etc.

 

 

Cateva din caracteristicile avansate sunt, ofera o harta a documentelor pentru o navigare usoara Split Editor, antet personalizabil si subsol pentru tiparire, exporta fisierele in HTML si RTF, implicit, Syncplify.me Notepad salveaza fisierele in format .txt.De asemenea, vine si cu calculator de cod hash cu suport pentru CRC32, MD5, RIPE-MD160, SHA1, SHA256, SH512 si alte optiuni de editare a documentelor.

 

 

Odata cu instalarea aplicatiei se instaleaza si Style Creator, acesta permite utilizatorilor sa creeze o tema personalizata, prin schimbarea anumitor culori si font-ur.Odata terminata personalizarea temei, dati click pe butonul Save To Style File, introduceti numele temei si dati click pe butonul Salvare.Odata salvata tema, aceasta poate fi schimbata din Syncplify.me Notepad, fila EDIT si alegeti optiunea Style pentru a aplica tema.

 

 

Syncplify.me Notepad este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

home  Syncplify.me Notepad

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: