Opera Max- disponibila pentru testare beta si pentru utilizatorii din Europa


Opera Software a lansat Opera Max in versiune beta in decembrie 2013 si a fost disponibila pentru testare doar pentru un numar limitat de utilizatorii din SUA pe anumite dispozitive.Desi Opera Browaser pentru Android vine cu functia Off-Road sau versiunile mai vechi cu Opera Turbo, acestea salvaza transferul de date doar din timpul navigarii prin intermediul browser-ului.In schimb, Opera Max este o aplicatie care salveaza/comprima transferul de date de de la toate aplicatiile care au acces la internet pe dispozitivele mobile cu Android.

 

 

Incepand de ieri, Opera Max este disponibila si pentru testeri din Europa de Vest si Europa de Est si pot instala aplicatia din Google Play, cu conditia ca dispozitivul sa fie compatibil.Desi multi dintre voi puteti instala aplicatia, aceasta nu este disponibila imediat si sunteti pusi pe o lista de asteptare.Cand deschideti aplicatia, acesta afiseaza catie persoane sunt in asteptare inaintea dvs. si cate persoane sunt in asteptare dupa dvs.

In imaginea atasata acestui articol puteti vedea ca inaintea mea sunt in asteptare 901 de persoane, iar dupa mine asteapta inca 7350 si puteti apasa pe butonul Refresh pentru a actualiza informatiile.De asemenea, puteti obtine mai multe informatii de pe pagina oficiala a aplicatiei de pe Google+.

Opera Max este compatibila cu versiunea de Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

 

home  Opera Max (Google Play)

          Opera Software (official post)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: