AVGO Free Ringtone Maker- creati tonuri de apel personalizate


AVGO Free Ringtone Maker este un program gratuit care va permite sa creati propriul ton de apel de la aproape orice format de fisier audio sau video.Acesta suporta formatele audio si video de intrare Mp3,. M4a,. Wav,. Wma,. Avi,. Flv (pentru format YouTube),. Mp4 (pentru iPod, format video), Wmv,. Mkv,. Rm ,. ra,. mov, DivX, XviD, 3GP, etc. si suporta formatele de iesire pentru Samsung, Nokia su alte dispozitive mobile in format MP3, WAVE, AMR, AWB, M4R pentru iPhone si SMAF.AVGO Free Ringtone Maker dispune de doua efecte audio simple fade in si fade out care va permite sa personalizati punctul de incepere a tonului de apel si punctul final.

 

 

Pentru a crea un ton de apel, deschideti aplicatia dupa instalarea acesteia, dati click pe butonul Open File, adaugati fisierul audio sau video dorit si incepeti tunderea fisierului prin selectarea punctului de incepere si punctul final a tonului de apel, durata maxima a tonului de apel este de 30 secunde.Inainte de a crea tonul de apel, acesta poate fi ascultat/examinat si puteti aduga efecte audio simple prin bifarea casetelor In si Out.

Odata terminate setarile dorite, selectati formatul de iesire si dati click pe butonul Create Ringrtone Now! Pentru a crea tonul de apel.AVGO Free Ringtone Maker este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

home  AVGO Free Ringtone Maker

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s