37% din utilizatorii raman pe Windows XP si dupa inchiderea suportului


Pe data de 8 aprilie 2014 Microsoft inchide suportul tehnic pentru Windows XP si nu va mai oferi remedieri rapide sau actualizari de securitate.Intr-un studiu realizat de Tech Pro Research, releva faptul ca 37% dintre utilizatorii de Windows XP raman pe acest sistem si dupa inchiderea suportului tehnic de catre Microsoft.38% dintre utilizatorii de XP au planuri sa faca upgrade la Windows 7, 11% doresc sa treca la sistemul de operare Linux si doar 5% dintre utilizatorii de Windows XP au palnuri pentru a face upgrade la Windows 8/8.1.

 

 

De asemenea, existra trei motive care predomina in randul utilizatorilor de Windows XP pentru care nu ar face upgrade la un alt sistem de operare, 40% dintre utilizatorii care raman la Windows XP dupa inchiderea suportului, declara ca raman pe XP pentru ca se poate lucra si este functional, 39% raman pe Windows XP pentru ca cele mai multe programe/software lucreaza pe Windows XP iar 21% raman pe Windows XP pentru platile de upgrade.

Microsoft a lansat un site pentru a ajuta utilizatorii sa migreze de la sistemul de operare Windows XP la un sistem de operare mai nou, cum ar fi Windows 7 sau Windows8.1, dupa inchiderea suportului tehnic.

 

source   Source (and more info)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

2 Responses to 372 din utilizatorii raman pe Windows XP si dupa inchiderea suportului

  1. erpelz says:

    Cand o sa consume 7 sau 8 atat cat consuma XP atunci o sa trec la unul din ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: