Bitdefender Mobile Security vine cu o interfata noua si functii imbunatatite


Bitdefender anunta lansarea noului Bitdefender Mobile Security, solutia de securitate pentru Android ce vine cu un modul anti-furt inteligent, cu functii extrem de intuitive, o protectie avansata a informatiilor confidentiale, o interfata flexibila si functionalitati de economisire a bateriei telefonului.

Noul Bitdefender Mobile Security foloseste tehnologia bazata pe cloud pentru a avertiza cu privire la site-urile periculoase, fraude si tentative de phishing, ajutand utilizatorii sa-si blocheze sau sa-si gaseasca mai usor si mai rapid dispozitivul in caz de pierdere sau furt.

 

 

Produsul este echipat cu tehnologia premiata de laboratoarele independente de testare pentru usurinta in utilizare si pentru cea mai buna rata de detectie. Functia de Privacy Advisor semnaleaza aplicatiile intruzive, ce colecteaza date personale precum istoricul paginilor accesate din browser, lista de contacte, mesajele, fotografiile si notele facute de utilizator in calendar.

Analiza Bitdefender pe 836.021 de aplicatii gratuite de Android a scos la iveala ca aproximativ o treime dintre acestea pot accesa locatia telefonului, iar una din 30 poate trimite adresa de email a utilizatorului unei terte parti; mai poate citi lista de contacte, istoricul paginilor vizitate de pe terminalul mobil sau poate accesa fotografiile.

 

 

“Odată accesate aceste informații, proprietarul telefonului nu mai are niciun control asupra celor care pot vedea conținutul și asupra modului în care datele sunt folosite. Telefoanele mobile moderne sunt mai mult computere portabile dacât telefoane, iar utilizarea necontrolată a aplicațiilor poate ridica riscuri serioase pentru confidențialitatea datelor utilizatorului,’’ a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist la Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security pentru Android indica, de asemenea, ce aplicatii pot genera cheltuieli suplimentare prin apelare sau trimitere de mesaje text la numere cu suprataxa si ajuta utilizatori sa ia decizii informate cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor.

Bitdefender Mobile Security pentru Android poate fi testata gratuit pentru o perioada de 14 zile si poate fi instalata pe versiunea de Android 2.0.1 sau o versiune ulterioara.

 

home  Bitdefender Mobile Security

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s