SkyBeats- ascultati muzica direct din OneDrive


SkyBeats este o aplicatie gratuita pentru Windows 8 care va permite sa ascultati muzica direct din contul OneDrive (fostul SkyDrive), fara a fi nevoie sa descarcati fisierele audio.Cand deschideti aplicatia dupa instalare, trebuie sa va conectati cu contul dvs. OneDrive, odata conectati, in interfata aplicatiei sunt afisate toate foldere-le si fisierele stocate in Cloud, dar aplicatia nu recunoaaste decat fisierele de muzica in format MP3 si WAV.

 

 

Pentru a asculata muzica, dati click pe folder-ul in care aveti stocate fisierele audio dupa care dati click pe melodia dorita si aceasta va fi redata in mod automat.SkyBeats nu are nici o optiune pantru a incarca fisierele audio sau optiunea de cautare, care intr-un fel limiteaza functionalitatea aplicatiei, in plus, aceasta actualizeaza automat biblioteca sa in momentul in care incarcati fisiere audio in OneDrive.

 

In general, SkyBeats este o aplicatie utila pentru redarea fisierelor audio din OneDrive, insa, din punctul meu de vedere, lipsesc cateva caracteristici/functionalitati importante din aceasta aplicatia.SkyBeats nu ofera nici o optiune de a reda sau crea un playlist si nici nu trece in mod automat la urmatoarea melodie.Cand se termina redarea unei melodii, trebuie sa revii de fiecare data in folder-ul cu fisierele audio si sa selectezi manual o alta melodie pe care vrei sa o asculti.

 

home  SkyBeats

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: