AntTek Explorer Ex- manager de fisiere pentru Android


AntTek Explorer Ex este un manager de fisiere pentru Android care va permite sa gestionati fisierele locale, de asemenea,aplicatia vine cu suport pentru acces prin Samba/Windows Share, FTP, FPTS, SFTP dar si cu suport pentru gestionarea fisierelor stocate in cloud, cum ar fi, Dropbox, OneDrive, Box, Google Drive si Yandex Disk. AntTek Explorer Ex vine si cu vizualizator de imagini, vizualizator video, editor de text, vizualizator ZIP si Vizualizator APK, in plus, sprijina mai mut de 13 limbaje de programare.

 

AntTek Explorer Ex vine si cu un player de muzica cu suport pentru playlist-uri si egalizator.Acesta suporta si functiile de drag and drop, copiere, decupare, stergere, redenumire, panouri duble configurabile, navigare rapida cu marcaje si comenzi rapide.Acesta vine si cu diferite moduri de vizualizare, cum ar fi dupa grila, dupa miniatura sau moduri de sortare, dupa nume, dimensiune, dupa ultima data modificata, dupa tipul de fisier, etc.

AntTek Explorer Ex are si o versiune Pro care aduga mai multe optiuni suplimentare si oate fi instalat pe dispozitivele cu Android 2.3 sau o versiune ulterioara.

 

home   AntTek Explorer Ex

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: