VLC pentru Windows 8 a fost lansat


VLC pentru Windows 8/8.1 a fost anuntat oficial la sfarsitul anului 2013, cand VideoLAN a lansat o campanie Kickstarter pentru strangerea de fonduri necesare pentru a crea player-ul multimedia pe sistemele de operare Windows 8/8.1.Desi lansarea oficiala a fost amanata de mai multe ori din cauza unor probleme, in cele din urma VideoLAN a lansat player-ul multimedia VLC pentru Windows 8/8.1 care este tot in stadiu beta, acesta vine cu suport mult mai bogat pentru formatele audio si video.

 

 

Odata instalat VLC pe sistemele de operare Windows 8/8.1, acesta se integreaza si in meniul contextual pe desktop, daca dati click dreapta pe un fisier audio sau video si alegeti optiunea Deschide cu… si alegeti optiunea VLC for Windows 8, fisierul media se va deschide direct in playerul VLC pentru Windows 8.

VLC pentru Windows 8 vine cu suport pentru canale audio multiple, redare in fundal, suport pentru subtitrari interne si externe, suport pentru servere DLNA din retea si suport pentru unitati de stocare externe si reda mai multe formate de fisiere video, inclusiv Ogg, FLAC si MKV.

VideoLAN declara ca VLC pentru Windows 8 este in prezent lenta pentru decodare video si nu vine cu accelerare hardware, de asemenea, fisierele audio nu functioneaza in toate configuratiile, in timp ce playlist-urile si fluxurile nu sunt acceptate in interfata cu utilizatorul.

 

home   VLC for Windows 8

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: