PDFConverter- convertor si creator de documente PDF


PDFConverter este un serviciu web gratuit care poate fi utilizat fara acrea un cont sau descarca ceva pe computer, acesta permite conversia fisierelor din PDF in Word, Excel, PowePoint si puteti crea un fisier PDF din orice fisier.PDFConverter utilizeaza tehnologia OCR si puteti converti fisiere scanate in Word, Excel si PowerPoint.

 

 

Pentru a converti un fisier PDF in Word, Excel sau PowerPoint, trebuie sa parcurgrti trei pasi simpli, trebuie doar sa selectati tipul de conversie, incarcati fisierul prin intermediul butonului Choose File, introduceti adresa de e-mail si dati click pe butonul Start.Odata terminata conversia, veti primi un e-mail cu un link care va permite sa descarcati fisierul convertit.

 

 

Fisierul convertit va fi stocat 24 de ore pe server dupa care va fi sters in mod automat, in plus, nu exista nici o limita de dimensiune pentru documentele pe care doriti sa le convertiti.

 

home  PDFConverter

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: