Calcoid- calculator stiintific pentru Android


Cacoid este un calculator stiintific pentru dispozitivele mobile cu Android, proiectat si dezvoltat de Americos Tehnologies.Cu ajutorul acestui calculator pot fi facute calcule matematice complexe, acesta vine cu o interfata simpla cu un fundal placut si are capacitati de calcul care includ multe din optiunile cele mai utilizate pentru calcule matematice, inclusiv calcule compexe si stiintifice.Calcoid poate face operatiuni algebrice, calcule logaritmice, functii trigonometrice, etc., dar are si optiuni de memorie M +, M-, MR si MC.

 

 

Aplicatia nu dispune si nu are nevoie de nici o setare suplimentara, aceasta dispune de o opriune de seatari in care este prezentata politica de confidentialitate, termenii si suport. Calcoid este in doua versiuni, gartuit si Calcoid Plus care costa 3,50 lei si vine in plus cu zece teme si elimina reclamele.Cat timp am utilizat versiunea gratuita nu am vazut nici un anunt in aplicatie.

Calcoid poate fi instalat pe dispozitivele mobile cu Android 2.3 sau o versiune ulterioara.

 

home  Calcoid or  (Calcoid Plus-APK)

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: