Desktop Ticker- cititor RSS pentru desktop


Desktop Ticker este un cititor de feed-uri RSS gratuit pentru desktop, acesta va permite sa adaugati feed-urile RSS preferate si afiseaza titlurile feed-urilor adaugate si va permite sa ramaneti conectat la site-urile de stiri sau bloguri, chiar daca lucrati altceva.Pentru a adauga feed-uri dati click pe butonul de meniu afisat in partea stanga, apoi din meniul File alegeti optiunea Manage Feeds.

Acesta vine cu trei feed-uri preincarcate, BBC News- UK, BBC News- World si Yahoo! Finance, pentru a adauga un feed nou, copiati adresa de feed a site-ului sau blogului pe care doriti sa-l urmariti si lipiti adresa in caseta URL a plicatiei si dati click pe butonul Add.Odata adaugate adresele de feed, puteti selecta feed-urile pe care doriti sa le urmariti.

In timp ce feed-urile sun afisate in miscare pe desktop, daca tineti mouse-ul deasupra unui titlu vedeti descrierea postului, iar daca dati click pe titlu se va deschide pagina postului in browser.De asemenea, daca dati click pe un titlu, puteti copia textul, link-ul postului sau puteti trimite link-ul postului prin e-mail.

Desktop Ticker va permite sa setati opacitatea, viteza textului, puteti chiar sa schibati directia textului, de asemenea, puteti gestiona unele setari de baza, cum ar fi schema de culori, timpii de reamprospatare, etc.

Desktop Ticker poate fi descarcat in versiunea install sau portabil si este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.

Ne citim si aici.

home  Desktop Ticker

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: