Getalink- serviciu de file sharing gratuit


Getalink este un serviciu web de file sharing gratuit care va permite sa trimiteti fisiere de pana la 4GB.Acest serviciu permite trimiterea defisiere mari, fara a avea nevoie de conexiune FTP sau e-mailuri returnate, permite utilizatroului sa partajeze fisiere prin generarea unui link unic.

 

Pentru a trimite fisiere prietenilor sau altor persoane, trebuie doar sa accesati site-ul Getalink, dati click pe butonul I Agree pentru a fi de acord cu termenii si conditiile serviciului.In pasul urmator puteti adauga fisierele dorite prin drag and drop sau prin intermediul butonului Add Files.

Odata adaugate fisierele, in dreptul fiecarei fisier adaugat este afisat butonul Copy Link, trebuie doar sa dati click pe acesta si este copiat in mod automat link-ul fisierului respectiv si acest link poate fi atasat unu e-mail, chat sau partajat cu oricine doriti.

Fisierele incarcate sunt stocate pe server timp de trei zile si sunt accesibile pentru descarcare pentru oricine are link-ul si pot fi descarcate ori de cate ori ste nevoie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s