ArcConvert- convertiti arhive de la un format la altul


ArcConvert este un program gratuit si portabil cu ajutorul caruia puteti converti un format de arhiva la altul.Acesta supora aproximativ 50 de formate de intrare si 20 formate de iesire, in plus, ArcConvert poate detecta automat arhivele protejate cu parola si se transfera protectia in arhiva recent convertita.

 

ArcConvert accepta urmatoarele formate de intrare pentru arhive:
GZ, TAR, APK, Zpaq, PMA, GCA, Cryptonite, ISO, XZ, LZH, BEL, PAQ7, ZOO, HA, ARJ, Noa32, UCL, DZ, UHARC, PAQAR, IMP, YZ2, PAQ8, BH, SPL, RPM, HKI, ALZ, BFM, RAR, DEB, Z, MSI, Nanozip Alpha, BMA, RS, YZ1, LZOP, BZ2, FreeArc, SQX, Arc ,7-ZIP, TGZ, ACE, CAB, CHM, GZA, ZIP , AES ZIP ((128192256), ZLIB si UDA.

Formatele de iesire acceptate, sunt:
BZ2, ACE, 7-ZIP, BGA, GZA, TAR, NOA32, XZ, PAQ9, FreeArc, UHARC, DZ, LHA, RAR, TGZ, CAB, PAQAR, ZIP, YZ2, YZ1, ARJ si HA.

Pentru a converti o arhiva de la un format la altul, extrageti continutul arhive descarcate sau deschideti arhiva si exetuati fisierul arc_convert.exe, adugati arhiva pe care doriti sa o convertiti prin intermediul butonului Oprn Arhiv, selectati prioritatea, formatul de iesire si dati click pe butonul convert.ArcConvert este compatibil cu sistemele de operare Windows.

home  ArcConvert

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s