F-Secure Freedome VPN- liceenta gratuita timp de 180 de zile


F-Secure Freedome VPN este o aplicatie gratuita lansata de F-Secure pentru dispozitivele mobile cu Android si iOS care vine cu multe caracteristici de securitate pentru a va proteja de hackeri, aplicatii daunatoare, criptare conexiune, etc.Aplicatia F-Secure Freedome VPN poate fi descarcata si utilizata gratuit timp de 7 zile, dupa carre necesita un abonament lunar de 16,35lei sau abonament anual de 98,34lei.

 

 

Utilizatorii de Android si iOS pot obtine o liceenta gratuita timp de 6 luni, pentru a obtine aceasta liceenta, descarcati aplicatia din Google Play sau App Store, deschideti aplicatia dupa instalare, atingeti butonul de meniu, alegeti optiunea Subscription si in urmatorul pas atingeti optiunea Have a code? si introduceti codul David.

 

Dupa introducerea codului, aplicatia poate fi utilizata timp de 180 de zile gratuit.Aceasta oferta este valabila pana la date de 16 mai 2014 si trebuie activata inainte de expirarea celor 7 zile de utilizare gratuita.Mai citi multe informatii despre aplicatie aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s