Noi beneficii pentru abonatii Vodafone Business Profiles: noile abonamente Business RED includ acum minute si trafic de date in roaming


Vodafone Romania, liderul pietei business de comunicatii mobile, imbogateste portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clientii dispun acum de minute, mesaje si trafic de date in roaming incluse in toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare si doua noi abonamente.

De acum, toti clientii business, noi si existenti, care opteaza pentru orice abonament RED se pot bucura si in roaming de aceeasi experienta de navigare online, cu trafic de date inclus in pachetele RED, valabil in 45 de tari, ce porneste de la 250 MB pentru noul RED Start si ajunge pana la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Mai mult, ca noutate in portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate si pentru apeluri internationale, efectuate din strainatate, din si catre una din cele 45 de tari din Zona Principala si Extinsa de roaming*. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat intr-un oras din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate catre Romania sau Italia, ci si pentru apeluri catre oricare din cele 45 de tari eligibile*.

De asemenea, clientii care calatoresc in strainatate si folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 Euro/luna), RED (45 Euro/ luna) si RED Top (75 Euro/luna), beneficiaza, gratuit, de apeluri nelimitate primite in roaming, daca se afla in una din cele 45 de tari.

Clientii companii care efectueaza des convorbiri internationale primesc beneficii suplimentare: minutele nationale din pachetele White Smart si White Top pot fi folosite si international, pe mobil, catre destinatii din Europa. Mai mult, clientii ce au un abonament RED Start (23 Euro/luna) sau superior beneficiaza si de minute dedicate convorbirilor internationale, catre orice destinatie.

De asemenea, clientii pot opta pentru doua abonamente noi: RED Start si White Top. Noul RED Start ofera, pentru 23 Euro/luna, apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, 250 de minute internationale si 400 de minute in roaming, precum si 750 MB trafic de date national, alaturi de 250 MB trafic de date in roaming.

Utilizatorii pot alege si pachetul White Top, care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea, 300 de minute in orice retea nationala si catre retelele internationale fixe si mobile, si 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/luna.

Ne citim si AICI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s